Renovatie dag 15 (2 juli 2010)

En toen werd ik op 2 juli uit bed gebeld. Eerst een lange discussie waarin stellig werd volgehouden dat ik nieuwe sloten heb en dat ze daarom de vorige dag voor niets met aanrechtblad, afzuigkap en bovenkastje voor de deur hadden gestaan.  Ik heb een nieuw slot gekregen, maar ze hebben nooit mijn sleutel gehad. Wel mijn telefoonnummer zodat ik voor kleinere klussen gebeld kon worden en dan kon ik met 10 minuten thuis zijn.
Het viel me al eerder op dat ze steeds met een formulier rondliepen dat is van toen ik hier kwam wonen. De woning is toen van binnen al hier en daar aangepakt. Toen hadden ze inderdaad de sleutel.
Maar goed. De man kwam dus alleen eerst even checken of ik wel thuis was, ging even een bakkie doen en kwam dan terug. Ik kreeg dus nog even de tijd mezelf op te frissen en de keuken zover leeg te maken dat ze erbij konden. Meteen ook mijn werk gebeld om te zeggen dat ik niet om 10 uur zou komen, maar iets later. Het was mijn vrije dag maar vanwege drukte zou ik twee uurtjes komen werken om wat in te halen. Uiteindelijk was ik pas om 1 uur op mijn werk.
De mannen hebben enorme moeite gehad om eea waterpas en sowieso passend te krijgen. Weer het probleem met het vreemde merk keukenblok. Uiteindelijk is het met wat handigheidjes gelukt eea onzichtbaar weg te werken, de vaatwasser is opnieuw aangesloten en er is nog extra een kitrandje rechtsonder tegen de buitenmuur en zeil gemaakt. Scheelt mij weer een latje plaatsen.

 


 

Ik vind het erg mooi. Was eerst bang dat het blad te donker zou zijn, maar de kleur weerkaatst mooi tegen de tegels en dat geeft een hele warme gloed. Alleen die rare box tegen het plafond vind ik echt foeilelijk. Konden ze dat nou niet anders doen denk ik dan. Maar ik ga zelf iets maken om ervoor te plaatsen. Wel zo dat de afzuiging blijft werken natuurlijk. Het pannenrek (heet dat zo?) op het aanrecht was een kadootje van de woningbouw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.