Renovatie dag 17 (13 juli 2010)

Vandaag is de nieuwe tuindeur geplaatst en zijn de schilders verder gegaan met voor- en achterpui. Deze week was ik vrij en ik heb dus de hele week schilders zitten kijken. Eigenlijk kwam het wel goed uit want de boel moest open staan zodat de verf goed kon drogen.
De nieuwe deur:
Oja.. het bankje heb ik van de buurvrouw gekregen. Als het een paar dagen droog is geweest ga het schuren en schilderen en dan gaat het nog wel een jaartje mee. Ja, het wordt weer rood. Steekt zo gezellig af bij dat groen.
En aan de binnenkant is de deur ook groen. Die ga ik gewoon hetzelfde rood schilderen als het bankje. Met regen laat ik die deur ook open staan, dus er moet sowieso buitenlak op.
En achter beneden is alles een eerste keer in de grondverf gezet.
De voorkant voor de eerste keer in de lak gezet.
En ook de schuurdeur is aangepakt.
Bij de tuindeur hebben ze trouwens mijn haak meegenomen terwijl er hier bij de schuurdeur een mooie nieuwe is geplaatst. Ik had er nog aan gedacht het oog uit de oude deur te draaien voor ze kwamen, maar dat de haak werd meegenomen.. wie bedenkt dat nou? De tuindeur heb ik de laatste dagen steeds vastgezet tegen de wind door het bakje ertegen de zetten. Ook een oplossing, maar een haak is wel makkelijker. Binnenkort maar even bij de Gamma kijken. Kan nooit duur kosten toch? Of veel zijn.. 😉 Hihi.. helaas ben ik niet ingeloot voor een Sjaak en Freek-Willem shirt.  En ik was nog wel zo snel..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.