Renovatie dag 19 (16 juli 2010)

En toen dacht ik dat alleen de goten aan de voorgevel nog schoongemaakt zouden worden. Vanmorgen schrok ik op toen er ineens iemand vlak naast me aan de andere kant van de pui aan de buitenvensterbank begon te schrapen. De mannen van de aannemer waren de werkzaamheden aan het nagaan (als ik het goed begrijp) en hier en daar nog aan het af- of bijwerken. De buitenvensterbank zat vol cementvegen en werd schoongemaakt en slecht voegsel tussen de stenen is opgevuld. Eigenlijk weinig te zien..
Een streep voegsel onder de vensterbank.
Nu is het wachten op de uitvoerder en opzichter voor de oplevering van de buitenboel denk ik. Dat zal ergens volgende week zijn want dat is de laatste werkweek voor de bouwvak is me verteld.
Van 18 mei tot ergens volgende week dus.. Twee maanden totaal. Maar het is me niets tegengevallen al zou ik het niet graag nog eens doen. Nee, ik zou het zeker niet nog eens doen. Al heb ik zoveel mogelijk meegewerkt en het de mannen (zover ik weet) niet lastig gemaakt, het is erg lastig als je vantevoren niet weet of er al dan niet iemand in of rond je huis bezig moet zijn. Er zijn mensen die de sleutel hebben afgegeven, maar daar voel ik niets voor. Ik heb katten die niet los buiten lopen en ik wil ze niet wekenlang in een kamertje opsluiten.

Maar voorlopig ben ik blij met alle verbeteringen in en om het huis. Nu mag alleen nog die buurman -die denkt dat hij in een discotheek woont- gaan verhuizen en dan is het eigenlijk best fijn in Lelystad. 🙂

Klik hier om vanaf begin te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.