Loesjes beessies 2010, een jaar in beeld

2010
Silvester, Kitty, Cujo, Carrie
 
Het 5e jaaroverzicht alweer. Dit keer gaan alle beessies in leven en welzijn mee het nieuwe jaar in.    Buiten de beessies was 2010 een ellendig rotjaar dat ik het liefst compleet uit mijn geheugen wis. Maar goed.. don’t worry, be happy..
Januari 2010 
  
Februari 2010 
 Maart 2010 
 
 April 2010 
Mei 2010 
Cujo en Carrie waren uit logeren vanwege de renovatie hier. Op de foto met Silvester is te zien hoe vies het hier en daar was. Kitty vindt altijd wel een manier om dichter bij het raam te komen. Auw.. lijkt me.
 Juni 2010
Juli 2010 
 Augustus 2010 
Cujo ligt daar voor dood.
Het was vreselijk warm en helaas wilde hij niets weten van al mijn oplossingen om wat verkoeling te vinden.
 September 2010
Geen konijnenfoto’s deze maand. Ik had me nog zo voorgenomen elke maand foto’s te nemen.
 Oktober 2010
 Silvester lag steeds op de mat. Buiten het feit dat hij de post steeds op zijn kop kreeg vind ik het ook vies. Hij maakt gelukkig flink gebruik van de muismand.  Ook hier geen konijnenfoto’s helaas..
November 2010 
In november zelfs maar 1 foto van Silvester. Nou ja.. het is wel duidelijk dat het aan hem lag.
 December 2010

Op het schoongeveegde stuk durft de grote man zijn pootjes wel even neer te zetten.

 Tot zover 2010.
Ik wens iedereen een fantastisch 2011.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.