In en om het huis augustus 2013

Wat een beetje zon toch kan doen..

Foto van 1 augustus:

En 11 augustus:

De zonnebloemen groeien als kool zoals ze zeggen. Helaas voor de stokroos..
Toen ik vanmiddag naar huis liep zag ik flinke stokrozen in een tuin en besefte toen pas dat die van mij het waarschijnlijk niet gaan redden zo in de schaduw van de zonnebloemen. Dom van me.. maar leermomentje. Volgend jaar verdeling maken want ik wil ze allebei en ze moeten allebei aan die kant vanwege de zon. Eigenlijk heb ik nieuwe schuttingen nodig en dan wil ik de deur in het midden. Dan is er aan het einde links waar nu de deur zit ook ruimte voor zonplanten.

De andere kant van de tuin is een ware woestenij geworden. Ik kan er ook even niets mee want mijn nek en schouders zitten compleet vast en elke beweging doet pijn. Vandaag weer voor het eerst naar de fysio geweest en hopelijk gaat het snel beter. Ik vrees dat de tablet (of is het het tablet.. dat vraag ik me al een tijdje af eigenlijk), maar ik denk dat die er wat mee te maken heeft. Als lezen die klachten al geeft dan kan kijken op zo’n ding ook niet goed zijn. :-/ Oja.. andere kant van de tuin..


Oeps.. gelukkig maakt de aanwezigheid van vogeltjes veel goed. 😉

Ik heb onlangs in een opwelling een voertoren gekocht. Kitty is nogal stevig  en het leek me een handige oplossing tegen schrokken. Kitty snapt het op zich wel, maar ze grabbelt alleen uit het onderste bakje. Silvester… tja.. sommige katten..hahaha

Ik roer dus af en toe even met een vinger bovenin zodat er wat omlaag valt.


Kitty is zo’n heerlijk poppetje.

En dan nog dit.. even duimen. Mijn bolide wordt morgen gekeurd en gaat als alles meezit donderdag het 15e levensjaar in. De onderkant is lichtelijk verroest en dat wordt aangepakt en hopelijk mag ik er dan komend jaar zonder problemen van genieten.
Duim, duim, duim…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.