Tussentijdse update

Inmiddels langer geleden dan de bedoeling was.

Eind 2014 was een hectische periode. Een week nadat ik wegens zwangerschapsvervanging tijdelijk terug kon op mijn oude werkplek overleed mijn moeder. Dat heeft er enorm ingehakt, meer dan ik had verwacht, en ik heb me later vooral bezig gehouden met mijn werk en had totaal geen zin in en energie voor andere dingen.

Maar goed nieuws: die tijdelijke zwangerschapsvervanging wordt per 1 oktober een vast contract, ik mag gewoon blijven!  Bij de ander stop ik dan, want het combineren en flexibel blijven bij beide was best pittig.

Verder is begin vorig jaar mijn vader gevallen en brak een heup waardoor hij minder mobiel werd. Naar aanleiding van de val bleek er meer aan de hand en intussen heeft hij nieuwe heupen en is herstellende. Om wat meer in de buurt te zijn ben ik nu bezig hem in een aanleunwoning dichterbij te krijgen. Ik zie er erg naar uit dat ik gewoon elke dag weet waar ik hoe laat verwacht word (werk), en niet dan ook nog de auto in hoef om naar Amsterdam te gaan.

 

Dan natuurlijk.. Loesjes Beessies.
Ze zijn er allemaal nog en in prima gezondheid.

 Carrie, 8 jaar

13 juni 2016

Een klein wondertje, aangezien een abces dat ze op haar kin had gewoon is losgeraakt en afgevallen. Ik besloot samen met de dierenarts het abces te laten zitten en af te wachten hoe het zou gaan aangezien ze er geen last van leek te hebben. Als tijdens een operatie zou blijken dat het abces te ver vast zat zou ze misschien niet meer wakker gemaakt worden. Dus heb je een konijn met zo’n abces.. denk nog even na voor je er een kostbare operatie aan besteed.

28 februari 2016

Cujo, 9 jaar

13 juni 2016

Heb ik verteld dat ze tegenwoordig samen zitten? Ik weet niet meer hoe lang dit al is eigenlijk. Ik was het beu dat ze in twee rennen zaten en heb de hele boel naar de andere kant van de kamer gedaan. En toen was de vraag of ze elkaar de tent uit zouden slaan of dat het toch nog goed kwam. Het pakte gelukkig goed uit en Carrie is vooral niet bij Cujo weg te slaan. 🙂

 Silvester, 12 jaar

13 juni 2016

Een stuk lichter, dat wel, maar nog helemaal de oude. Nog altijd weet hij hoe hij die grote ogen moet gebruiken om zijn zin te krijgen.

 Kitty, 14 jaar

11 september 2015

Zij was lichtelijk aan de zware kant en ik heb haar op een dieet via de dierenarts. Ze is op een paar ons na helemaal op gewicht nu. Ze kan zich veel beter bewegen en springt gewoon weer met gemak overal op.

13 juni 2016

Dat was het wel weer even.. een heel verhaal. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.