..en hier verder

Na een lange stilte pak ik de weblog weer op. Nu via WordPress omdat ik blijkbaar een oude versie van Websitemaker gebruik die niet meer ge-update wordt.

Helaas het eerste berichtje meteen met het nieuws dat ik afgelopen vrijdag 14 april Carrie heb laten inslapen.
(14 april 2017)

Blijkbaar was er toch meer aan de hand in en onder haar bekje dan we konden zien vorig jaar. Donderdag viel ineens op dat ze enorm kwijlde en een kant van haar kopje leek wel ingedeukt.


(14 april 2017)

Bij de dierenarts bleek er van alles onder haar kin en zo te voelen ook in haar kaakje te groeien. De binnenkant van haar bekje was te opgezwollen om alles goed te kunnen zien. Met de nodige medicijnen en al besproken dat het een palliatief traject zou worden ging ik naar huis. Vandaag zou ik weer langsgaan voor nader onderzoek. De zwellingen in het bekje zouden hopelijk geslonken zijn en dan hopelijk beter zicht. Maar toen ik vrijdag zo naar haar keek, met dat ingevallen kaakje, en haar geworstel om iets te eten, heb ik in overleg besloten het te stoppen om haar meer ellende te besparen. Ik kon haar dwangvoeren maar Carrie wilde niet opgepakt worden en ik wilde haar al die stress ook niet aandoen voor wat dagen misschien.


(14 april 2017)

Naderhand heb ik haar mee terug naar huis genomen zodat Cujo afscheid kon nemen. Maar hij heeft wat gesnuffeld en geprobeerd de bak waarin ze lag weg te trekken, verder ging hij ver van haar af zitten. Toen ik haar zaterdag naar het crematorium had gebracht heeft hij zelfs wat bokkesprongetjes gemaakt. Dat had ik lang niet gezien.. Wellicht was dit toch even zijn reactie. Maar verder is hij gewoon heerlijk aan het knabbelen en lijkt zich net zo te vermaken als anders.

Loesjes katten:

Silvester moet aankomen en Kitty is nog steeds op dieet om af te vallen.
Kitty was op gewicht, maar terug op ‘normaal’ voer in de hoeveelheden zoals aangegeven op de verpakking, ging het snel weer mis. Ik heb haar dus weer op het dieetvoer, maar erg snel gaat het niet.

(6 april 2017)


(14 maart 2017)

Silvester eet apart in de keuken omdat hij meer nodig heeft. Hij loopt steeds met me mee de keuken in en eet waar hij trek in heeft. Kitty kan er zo niet bij en ik hoef niemand op te sluiten.
Het betekent helaas wel dat ze op dagen dat ik werk tussendoor helemaal niets binnenkrijgen en ik weet niet wat ik daaraan kan doen. 

Van Silvester zijn een paar weken terug wel in totaal 4 tanden en kiezen getrokken. Sindsdien lukt eten wel beter, maar hij is erg kieskeurig en eten met veel voedingswaarde wil hij simpelweg niet. Buiten dit gaat het ze prima.

Tot zover. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.