Natuurpark Lelystad oktober 2007

Gisteren heb ik weer eens lekker in natuurpark Lelystad rondgestruind. Helaas behalve zwanen en eenden niet veel aan fauna gezien dit keer. De bevers renden een keer een rondje door hun parkje en ik zag een stel elandoren boven de struiken uitsteken. De dieren hadden het zich lekker gemaakt in de zon op plekken waar ze niet door bezoekers gestoord konden worden. En dat is jammer voor de bezoekers, maar geeft ook aan hoeveel ruimte de dieren hebben.
Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt, maar zoals altijd ben ik niet tevreden. Ik heb het fotograferen gewoon niet in de vingers. Bij anderen lijken foto’s te bewegen, bij mij is het een starre boel. Het is niet dat ze vreselijk bewogen of erg onscherp zijn.. mensen met ‘het oog’ zien wel wat ik bedoel. Maar goed.. het is niet om mijn centen mee te verdienen en dan valt het nog wel mee. Sommigen zullen ze mooi vinden, anderen zeggen het valt wel mee. En dat is hoe het is denk ik. Voor een ongediplomeerd ‘huis, tuin en keukenfotograaf’ valt het wel mee.
Te donker
Flets
Star
Star
Ik ben trouwens wel dol op wolkenluchten. Dit jaargetijde is echt mijn favoriet. Nat weer, daarna droog met de zon erop en dan die prachtige wolkenluchten.

 

Deze vind ik wel mooi.
Deze ook wel.
Je kan aan die ene rij bomen precies zien tot hoe hoog de elanden kunnen eten (denk ik.. misschien horen die bomen wel zo ).
Deze heb ik vanuit de rijdende auto gemaakt. Die bomen zijn zo prachtig. In de zomer zal ik er ook eens foto’s van maken. Dan zijn ze mooi lichtgroen. Ze hebben heel mooie fijne blaadjes.
Scheef.. ik moet natuurlijk wel voor me kijken tijdens het rijden.. wonderbaarlijk dat ze ‘gelukt’ zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.