Hallo weer.. Silvester, Cujo, Carrie

 Daar ben ik ook weer eens.

Mijn pc is gereviseerd, echter nog wel traag omdat de nieuwe IE8 een conflict heeft met XP (dat moet gewoon het probleem zijn, er staat zoveel over geschreven..). Maar dat wordt t.z.t. wel weer opgelost. Ik heb zowaar een nieuwe monitor gekocht en mensen wat was dat schrikken toen ik mijn eigen homepage zag. Wat is dat rood fel! Dat ga ik dus aanpassen en excuses voor iedereen die met een zonnebril (of helemaal niet) heeft zitten lezen. oeps..

Verder is Carrie op 5 mei gecastreerd. Ze was vaak schijnzwanger en dat is gewoon erg zielig. Helaas lukt het nog steeds niet met Cujo samen en ik zal toch eens een knoop moeten doorhakken want met twee rennen in de woonkamer is eigenlijk geen doen. Bovendien zielig.

Cujo  blijft dat enorme monster dat zo ontzettend lief is naar mensen toe, maar waar je bang van wordt als er geen tralies tussen hem en Carrie zitten. Hij gaat dan nog steeds zo tekeer.

Bij mooi weer zet ik hem in de tuin en dan maakt hij toch een heerlijke blije bokkesprongen..
Silvester gaat op zich prima, maar hij mist echt een maatje.
Dat hij meer en meer naar mij trekt is voor mij leuk, maar ik ben er niet altijd natuurlijk.
Een nieuwtje dat ik wil delen is dat mijn tijdelijke werkcontract per 1 juli weliswaar afloopt, maar er komen twee afroepcontracten voor terug. Bij hetzelfde bedrijf maar op verschillende locaties en in verschillende functies. De ene op mijn oude plek, dus heel vertrouwd, de andere op een andere locatie die momenteel ook nog eens flink in de steigers staat. Spannend dus. Al zijn het afroepcontracten, ik ben er blij mee en hoop dat ik vaak nodig zal zijn en dat er een vaste aanstelling uit voortkomt.
Dan nog de opknapbeurt van de woning..
Ze beginnen in augustus van dit jaar in de wijk en het ligt eraan aan welke kant van de wijk ze beginnen. Ik ben in oktober en anders in juni volgend jaar aan de beurt. Helaas mag ik geen mooie nieuwe keuken uitkiezen omdat er net een nieuwe in zit. De vorige bewoners hadden de keuken lichtelijk verwaarloosd en wat er zat was onbruikbaar. De buren mogen kiezen uit 10 uitvoeringen van kastjes en werkbladen. Echt heel mooi allemaal. Ik zit met standaard wit en zo’n rvs wafeltjesblad. Het blad mag misschien wel, maar dat hoor ik pas als de opzichter 4 weken voor de renovatie de boel komt opnemen. Met bijbetaling kan het allemaal natuurlijk wel, maar als ik het geld had haalde ik een maatje voor Silvester. Prioriteiten stellen.. en waar zeur ik eigenlijk over. Ik heb een leuk huis en als straks de natte ruimtes allemaal opnieuw betegeld zijn is het als nieuw.
En verder..
Mijn moeder is 31 mei 70 geworden.  Dat was een heel leuk feest op de camping met heerlijk weer.
Mijn nichtje heeft eergisteren haar kappersexamen permanenten gehaald.
Dat was het wel weer even, geloof ik. Tot gauw weer.. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.