Koppelen.. of niet?

Daarstraks kreeg ik wat foto’s van Thea van Knabbeltje. Ze heeft vandaag Cujo en Carrie bij elkaar gezet maar Cujo zit gewoon te wachten dat hij Carrie grijpen kan zegt ze.
Nu ik er even over nadenk moet ik zeggen dat hij voorheen dat ook direct deed. Hij viel haar echt aan terwijl hij enorm aan het grommen was. Doodeng. Of hij haar nu ook echt heeft gepakt weet ik dus eigenlijk niet. Aan de foto’s te zien probeert hij het wel.   Ze zijn allebei ‘geholpen’ dus dat is het probleem niet. Carrie is erg angstig met oppakken zegt Thea en dat klopt wel. Dat is hier ook zo. Ik probeer wel door bij haar in de ren te gaan zitten nader tot haar te komen, maar zodra ze mijn handen ziet is ze weg. Behalve als er een stuk gedroogd brood in zit. Dan ziet ze die hand niet meer.
Eigenlijk lijkt hij hier niet eens op mijn lieve Cujo. Zijn hele lijf straalt boosheid uit. Hopelijk komt het toch ooit goed tussen die twee..

 

Deze zijn allebei heel lief. Carrie met haar getuite lippenstiftmondje. En Cujo heeft zo’n lief koppie. Raar om foto’s van ze te zien die ik zelf niet gemaakt heb.
Dag Cujo en Carrie. Tot gauw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.