Flootje +friends

Dit meisje is de enige die ik gedoog in mijn tuin. Ook al kotst ze op de schutting en ‘diarreet’ ze de ’tuin’ (lees stoeptegels met onkruid) onder. Ze hypnotiseert me zoals op deze foto’s te zien is. Ik noem haar Flo. Van de andere katten doe ik even of ik ze niet zie maar dan jaag ik ze zachtjes weg. Al dat pissen en schijten, ik vind het smerig. Niets kan ik buiten laten staan. Hopelijk komt snel de dag dat ik de boel kan afzetten en er een echte tuin van kan maken.
Op deze foto niet goed te zien vanwege de afstand, maar die oogjes priemen echt.

En zo zit ze dus steeds heel lang naar binnen te kijken.

Flootje is echt vaste bezoeker en ik kan het echt niet laten haar af en toe wat toe te schuiven. Ik doe dat alleen als ik haar, en zij mij ziet en er dus geen anderen zijn. Die zijn sterk genoeg om ervoor te zorgen dat ze niets tekort komen als de buurvrouw het voer buiten zet.

22-09-2010

Aan de voorkant van het huis heb ik tegenwoordig ook een vaste ‘klant’. Die probeer ik wel kwijt te raken want Kitty trekt de vitrage er zowat af om haar weg je jagen. Ik vind het wel moeilijk en het wordt steeds moeilijker ze te negeren (ze zijn allemaal zo schattig), maar ik moet echt van alles ondernemen om te voorkomen dat ze hier poepen. Er zit een rand aarde naast de auto tegen de muur en daar liggen steeds stinkende hopen. Ik moet steeds een hap lucht inademen voor ik de voordeur uitstap en mijn auto in want het stinkt echt. Gisteren heb ik het schoongemaakt en opgevuld met schelpen, hopelijk helpt dat..
Wat betreft die kat, het is al gelukt haar van de vensterbank te weren met kattenschrikspul, nu nog zien haar van de auto te krijgen zodat Kitty de boel niet meer afbreekt.
(ja, de auto, ik weet het.. hij rijdt, daar gaat het om)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.