De beessies zijn er nog Kitty, Silvester, Cujo, Carrie

Met het oog op de komende jaarwisseling waarin ik weer het beessies jaaroverzicht maak, moet ik toch echt weer foto’s maken. Maar omdat ik me zo erger aan mijn oude cameraatje ligt hij tegenwoordig zelfs zonder batterijen in de kast. En dat terwijl ik al sinds ik me kan herinneren altijd een camera in mijn tas bij me draag. Maar.. toch gepakt en.. ze zijn wonderwel gelukt.
We beginnen met de oudste van het stel, Kitty. Deze dame wordt almaar aanhankelijker en daarnet hoorde ik haar zowaar spinnen terwijl ze de camera kopjes gaf. Mauwen kan ze als geen ander, maar spinnen hoor ik haar zelden.

Next is prins Silvester himself. De laatste tijd juist wat ongedurig en gisteren zat hij tijdens het spelen ineens in mijn hand te happen als een hond. Wel speelsigheid, maar zo bizar. 

Cujo staat er weer florissant op. Van hem heb ik eigenlijk geen enkele leuke foto. Van bovenaf krijg ik ze niet goed en zo van voren lijkt hij enorm dik terwijl hij een prima gewicht heeft. En hij is superlief. Dat zie je niet aan zijn koppie af. Hij vind het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden, maar optillen daar houd hij niet van en dat doe ik dan ook niet. Dus voor Cujo kniel ik altijd.

Dan angsthaasje Carrie. Toen ik in de ren stapte met de camera raakte ze even in paniek en wist niet waarheen te gaan. Ze verstopte zich in de blokhut zonder dak die in de ren staat. Toen kon ik deze foto maken. Schattig he? Ze is altijd wel bangig, maar ik kan haar aaien en in de ren bij haar zitten. Ze komt dan ook wel bij me, maar erg voorzichtig. Ik til haar nooit op, omdat ze dan echt vreselijk in paniek raakt.
En dan moet ik dus eigenlijk nu weer nieuwe foto’s maken voor het jaaroverzicht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.