Boeffie, Plumo, Silvester: zo zien wij er vandaag uit

Fotogalerie 20 augustus 2007
Boeffie is sinds zijn bezoek aan de dierenarts aan het sukkelen. Ik denk dat die narcose misschien toch wat veel was voor mijn ouwe mannetje. Hij zakt door zijn achterpootjes en springt nog maar heel korte stukjes. Als hij gaat liggen is hij lang bezig zijn pootjes voor zich te leggen. Eerst zakt zijn achterste omlaag en dan kruipt hij langzaam met zijn pootjes naar voren tot hij ligt. Hij wordt echt oud nu en heeft ook niet veel zin meer om te spelen.
Plumo vooral is zeer ontevreden over het eten dat ze de laatste tijd krijgt. Ze is verder nog steeds goed alert en dringt zich ertussen als ik met  Sil aan het spelen ben. Echt actief spelen houd ze niet zolang meer vol. Ze wil steeds graag bij mij zitten zoals ze vroeger altijd deed.
Sil is de grote speelse rakker hier. Als ik een propje maak van papier dan zit hij direct bij me. Hij is waanzinnig speels en dat was ik echt niet meer zo gewend. Ik denk dan ook dat ik een niet zo heel oude kat uit het asiel moet halen als ik over een paar maanden een andere woning heb. Maximaal 5 jaar denk ik. Hij heeft echt een speelmaatje nodig. ‘Vroeger’ had hij er vijf..
Oja.. en sinds vandaag zie ik er zo uit:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.