Cujo en Carrie bij Knabbeltje

Vandaag heb ik Cujo en Carrie weggebracht naar Stichting Knabbeltje. Ik dacht eigenlijk dat ze waren gestopt met het pension en dat ik vanwege de hoge nood mijn konijnen mocht laten logeren. Maar Thea (de eigenaresse) vertelde dat het pension dus gewoon weer open is. Mijn konijnen zitten daar heerlijk in best wel ruime hokken. Ik heb wat foto’s gemaakt om te laten zien hoe ze daar zitten maar mijn fotografisch talent ligt niet zo hoog (of zal ik de camera de schuld geven), maar het geeft wel een idee.

Hier de hokken waar ze voornamelijk zullen zitten:

Dat konijn is niet Carrie, Carrie komt eronder en Cujo komt daaronder. De hokken lopen helemaal van links naar rechts door. Ik vind het mooie ruime hokken voor een logeeradres. Om eerst even te wennen zitten ze nu even in de grote rennen, Cujo binnen en Carrie buiten (overkapt, het is lekker warm vandaag). Sowieso krijgen alle konijnen dagelijks de ruimte om lekker even de pootjes te strekken in de grote rennen.

Cujo dus binnen:
En Carrie lekker buiten, direct in haar hum tussen de anderen:
Leuk detail.. mijn konijnen drinken hier nooit uit flessen. Ik heb het geprobeerd, maar behalve dat de kooien kleddernat werden ging nergens anders water in. In hun hokken staan dus waterbakjes. Maar na een paar keer al pratend heen en weer lopen heeft Thea toch een fles  water opgehangen want zonder fles voelt een hok niet compleet. Dat geeft maar aan dat als er iets niet is zoals het hoort, Thea dat dus snel doorheeft en dat geeft een goed gevoel. De rest van de dag ga ik even bijkomen want ik begon te brabbelen en dacht eigenlijk dat dat de zenuwen waren van het tijdelijk afstaan van de konijnen, maar helaas is het migraine. Hopelijk is het morgen over want dat is de laatste dag dat ik hier de spullen opzij kan zetten voor de werkmannen. Konijnenkooien kunnen de schuur in, op die plek maak ik een tijdelijk werkblad dat dan i.p.v. mijn keukenblad is, want op z’n minst koffiezetten moet toch wel kunnen doorgaan.   Vandaag en morgen ook nog de laatste wasjes voor de wasmachine de badkamer uit moet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.